söndag 29 april 2012

Åt på en bakgårdskrog som hade kanon god mat, det är nog bland det godare jag har ätit

4 kommentarer:

  1. En fråga till ( från Magnus - jag som frågade om Sala): du verkar ju ha cyklat en hel del så jag undrar följande

    1. Om man gillar teknisk cykling: vad är bättre Västerås XC eller Långa Billingen? Stor skillnad? Ska på kurs i Göteborg så det är väl närmare till Skövde. Men är sugen på ett trickigt XC-lopp.

    2. Om man vill cykla teknisk bana överlag: vilka tävlingar är bäst? Jag kör mest all mountain/enduro men vill gå över mer på kondition.

    3. XC banan - är det du som byggt den själv? Jobbar med vår kära kommun kring detta men det är lika fyllt av action som att se gräs växa.....

    SvaraRadera
    Svar
    1. Billingen är kanon rolig bana men det är nog Sveriges jobbigaste tävling. Suveränt roliga stigar men grisigt tunga backar,där är alla helslut när man rullar över mållinjen. Väserås har inte haft tävling på några år men rocklunda skogen är stenig och mycket rötter och en rolig bana. Jag kommer åka i västerås. Det är svårt för mig att svara på vilken bana som är mest teknisk eftersom jag tycker alla banor börjar bli som arlandas landingsbanor. En av mina favorit banor är uddevalla och eskilstuna som har superfina tekniska stigar. Min xc bana har jag byggt själv och jag har pratat med några markägare som tycker det är bra att någo håller årdning i skogen. Just nu kommer det bli lite jobb att återställa efter avverkningen. Tommy

      Radera
  2. Låter kul det där med Billingen. Men har legat i 39-40 graders feber i helgen och det verkar fortsätta ett tag till så det blir nog inte vare sig det ena eller det andra.

    I alla fall: när man kollar in olika svenska banor som filmats på nätet så ser dom ju mkt lättare ut än vad man ser på internationella banor.

    Jag får se hur jag gör med min XC debut. Har upptäckt en finsk enduro serie (DH-enduro) som man kan köra i stället samt att det går ett fint 24 timmars MTB lopp i Levi - inte långt från mig.

    Så vi får se!

    Tackar för dina tips i alla fall och om f-n flyger i mig kör jag billingen helt otränad..eller ja...helt ocyklad =)

    Jag tror man får följa ditt exempel och prata med privata markägare kring det hela. Kommunen tar för lång tid.

    Mvh
    Magnus

    SvaraRadera