lördag 28 juni 2014

Träning med Ebba +tt i salbohed.

En lycklig dotter och far som leker tillsammans, vi hade Skitkul idag när hon ville träna eller rättare sagt ha kul på cykeln. När Maria kom hem efter jobbet så cyklade jag ut till salbohed på tt med mig själv, körde 60 min i full fart. En sak som jag ångrar var att jag åt för närma träningen, maten kom nästan upp på 2 a varvet men körde vidare ändå. Efter målgång klädde jag på mig torra kläder och drog iväg på några timmar grusväg, fick ihop 3 tim idag. Hoppas på uppehåll i morgon när det blir minst 4 tim.

söndag 22 juni 2014

Utkikstorn

Det här tornet står mitt ute i skogen men man ser väldigt långt när det är klart väder. 2 tim fincykling sen lite grillning av benen i salbohed. Tok tunga ben från igår men jag led mig igenom 3 varv och det var inga supertider att tala om men ganska jämna ändå. Riktigt nöjd med helgen och hela veckan, hoppas att allt strul som varit med gaffeln och träningen har vänt nu,  nu börjar det kännas att det är roligt att träna igen när man kan koncentrera sig på träningen och inte meknig innan och efter varje pass. Hoppas på att jag hinner få riktigt spralliga ben till sm ja såna som jag hade förra året, känns som det är på gång.

lördag 21 juni 2014

Grusvägsrally

Fyllde en stor flaska och en bars sen bar det av ut på grusvägarna runt sala. Hade en plan på ca 4 tim så det var bara att trampa på i blåsten, hade lite problem vad jag skulle ha på mig. Benvärmarna satt inte alls ivägen sen hade jag långärmad tröja och på det en lite tjockare vindjacka som var riktigt skönt att ha, det jag saknade var vinterskorna och mössa bitvis. Fick ihop 10 mil och en härlig runda trots att det var kallt, har saknat dom här passen när man kör ensamen och kan filosofera om ditt o datt. Imorgon kommer jag köra 2 tim från annedal sen kommer jag köra ett race i salbohed på tre varv sen rullar jag hemåt och hoppas att jag är riktigt nöjd.

söndag 1 juni 2014

Östersund

Tre dagar träning i östersund, långa och tvära backar är sällsynta hemma men här är dom rätt många. Idag körde jag intervaller uppför som tog ca 30 min och dh banan tog 4 min och sen väg ner till botten. Körde 8 st och jag lovar att sista knäppen innan utkikstornet va jag mör i benen.