lördag 18 oktober 2014

Väggade

Körde tävling i Södertälje idag, hängde med 1a lopen och ca 7 km på andra men sen tog benen helt slut och ännu mer slut. Började tänka på att bryta när vi skulle ut på 3e men jag tänkte att det är ju bra träning, funderade på varför jag inte bröt och ska det gå såhär sakta måste jag skaffa lyse. Vet inte hur mycket jag va efter atle men ca 35-40 min blev det nog. Jag har nog inte tränat riktigt efter vm och varit sjuk o skadad, inga bortförklaringar för jag åkte inte fortare idag och inte imorgon heller tror jag.nu är det bara att slicka såren och börja tänka på hur träningen ska läggas upp till nästa säsong.

torsdag 16 oktober 2014

Lite lek vid strå.

Jag har haft mycket funderingar vilken cykeln som blir min tävlingscykel, har kört big nine ett tag och är grymt nöjd med sitt ställning och den lilla ramen. Men jag är inte överens med dom stora hjulen, den går helt otroligt bra i stökiga rotpartier men den ska dras igång i kurvorna. Min big seven måste jag ändra lite styrstam och lite justeringar men den är ju bara helt otroligt rolig att köra på en xc bana, den reagerar på varje pedaltryck så just nu är det 1-0 till big seven. Kommer köra den i Södertälje på lördag, det ska bli riktigt kul att köra där fast min form inte är den bästa men kul kan man ha ändå. Hoppas på fint väder på lördag och lite varmare än det är just nu.

lördag 4 oktober 2014

Lugn cykling


Blev lugnt pass idag ett riktigt rehab pass, axeln gör fortfarande ont men fina stigar och grusvägar går kanon. Har faktiskt inte tränat sedan jag körde vm, mycket på nya jobbet direkt och en grym förkylning och sen toppade jag den med en riktig krash så att axeln ballade ur. Ska bli kul att börja cykla igen så att humöret blir lite bättre.

Det