söndag 25 november 2012

Träning i säter.

Samling hemma hos Emil kl10,00 och vi drog direkt upp i skogen bakom hans bostad, inget snack om varför det kommer så bra cyklister från säter trakten. Riktiga xc stigar som bjöd på härligt flyt trotts det var halt på rötterna, dom tog mig till den ena efter den andra grymma utförsbacken och även uppför. Vissa stigar vill jag köra fler ggr och hoppas att jag kan åka upp dit på sommaren och bara dunka på bland rötterna och stenarna. Kännde mig som en 14 åring när jag hoppade och körde på bakhjulet så fort det fanns ett hopp. Ganska roligt med naturen runt säter att på ena sidan om stan var det jord och sten,rötter och på den andra sidan packad sand som var kanon att åka fort och hoppa sladda och bli rejält trött om man vill. Avslutningen blev en tur till deras dirt/bmx bana som dom har byggt själva för han och det var roligt att det stog en spade som man kunde bygga ett eget hopp om man ville. Ett stort tack till Borlänge ck och Emil Lindgren som bjöd in mig att träna med dom, och jag tackar även alla trevliga cyklister som var med.

Kool dirt bana

Mycket snack blev det ibland.

Uppe efter en lång slakmota med lite rötter.

tisdag 20 november 2012

söndag 11 november 2012

Söndagscykling

Kl 08,00 rullade jag och Mathias och Mats, vi körde ca 2tim innan vi mötte upp nåhra till. Mats vek av där eftersom han skulle åka bort,vi blev 7st som körde på supertunga vägar. Jag och Mathias fick ihop ca4tim och 82km på dom tunga vägarna. Det känndes helt underbart i benen och jag hade kunnat köra fler tim till, men jag tror att det var cykeln som gjorde hela jobbet. Nu känns det absolut bra med val av hjulstorlek ,den liksom bara vill köra på uppför på vägarna och gångdragen sitter som en smeck vi vägbyterna. Nu kommer jag ställa undan den till våren men om någon vill testa den så åker den ut.

lördag 10 november 2012

Cykellek

Jag och min nya vän stack ut på morgonen ooch letade nya stigar. Helt otroligt att det går åka så fort i rötterna med större hjul.

Letar lite nya stigar.

Svårt att ta kort själv

Stora stenen

Ebba klättrar på stora stenen.

fredag 9 november 2012

Morgonmys

Tar alltid en kopp kaffe framför brasan på morgonen. - 6 brrrr va kallt när jag hämtade tidningen eller fotbollsbladet som den skulle heta.

måndag 5 november 2012

Sugen

Nu vill jag ut och testa nya hojen, jag åkte och hämtade den sent i går kväll. Körde ett 3 timmars pass igår, det känndes kanon i benen. Salas treatleter tränar cykel på söndagar och det är kanon att köra med dom, det bästa är att dom har ett mål och vill köra lite hårdare. Igår hade jag kört ca1,20 innan jag mötte upp dom och vi var ca 10st. Nu börjar träningen på allvar och jag kommer trappa upp den framöver.

fredag 2 november 2012

1a klass

Det är inte det vanliga att jag åker tåg men det kan vara skönt ibland. Det blev billigare att åka 1a klass så varför inte.

En vanlig morgon

Jobbar bara halvdag idag. Maria och jag åker till fjollträsk , vi ska ut och äta lite smarrig mat och sova på hotell. Längtar redan till att få en riktig hotellfrulle.