torsdag 31 maj 2012

TT salbohed

Jag och Johan Eklund trotsade regnet och drog till salbohed, vi körde ett uppvärmningsvarv i ösregn. Johan körde inte liftspåret så det blev riktig fajt på banan och på sista varvet gick han om när jag var mitt i liftspåret,jag såg honom där uppe och jah tänkte att jag måste komma ifatt sista biten. Han kännde lika som mig och han tog det sista han hade , det fattades ca5 m till seger. Båda var riktigt nöjda efter målgång och rejält blöta. Åker ner till varberg på lördag morgon.

måndag 28 maj 2012

Gårdagens tempo

Det är roligare att se färg som torkar än det var igår på tempot. Jag var så nöjd med lördagens tävling men igår var det bara ica kassarna på styret som fattades. Att bli ifattkörd är väl inget men att tre st kommer och dundrar förbi känns förjävligt. Men dom åkte ju fortare så det är helt klart att dom kommer ifatt.

lördag 26 maj 2012

Tempo klar

Xc i dag och det kändes kanon, det var inte något super tempo i starten så jag testade att ligga med där framme. Fick bita på dom flacka partierna dvs nästan hela banan men dom få mtb partierna och utförs backana parkerade dom andra och jag både vilade och körde i fatt dom. Janne j ,Erik w,Jonas p och jag höllihop 2,5 varv och då fick jag en växelmiss och orkade inte täppa luckan. Men jag är super nöjd med min körning och nu känns det som att det släpper mer och mer. Tempo i morgon och det är inte min patadgren men det är superr bra träning

fredag 25 maj 2012

Gonatt

Riktigt nöjd med prologen idag. Körde allt jag kunde just nu och det känndes bra.  Det gick lite sakta men jag nöjd med loppet.  Morsning och gonatt.

onsdag 23 maj 2012

Lite vila

Passade på att vila lite när jag hade käkat matlådan. ville vara pigg till kvällen, och pigg var jag som f-n. Tog starten och fick ett bra flyt direkt och när jag varvade hade jag publik av Maria och Ebba som stog och hejade på. Det är inte många som har en familj som lägger ner så mycket tid för att jsg ska komma tillbaks till formen. Vidare till racet och på mitten av 2a varvet gick det av en eker i bskhjulet och jag fick avbryta racet. Det blev bara att ta sig hem och byta hjul och sen blev det omstart. Det känns ganska fint nu tycker jag men det fattas mycket på slätpartierna, hoppas att det släpper lite till borlänge.

Intervaller

Jag kan väl inte skryta med att dom gick lätt men jag genoförde alla väl. Körde även runt lite på min bana och kollade hur mycket jobb det är att återställa banan efter avverkningen. I morgon blir det tt vid gruvan och då kommer jag att stå på allt vad jag har.

söndag 20 maj 2012

Västerås xc

Igår körde jag Västerås xc och det kändes att jag bara tränat en vecka,men jag viste att deras bana är tillför MTB cykling. När jag provade banan fick jag en aha upplevelse att det finns riktiga banor kvar, ett litet minus var att varvet var lite långt. jag viste inte vad kroppen skulle tåla så jag bestämde att jag skulle rulla med i starten. När starten gick blev det en lucka direkt och jag tyckte att det gick lite sakta så vadan tänkte jag och laddade på för att hänga med 15-16 pojkarna, det blev två grabbar före mig och just nu åkte dom lite fortare än mig. Men jag fick en lucka direkt eftersom att Stefan L och några andra blev indragna i en startvurpa. Det känns skönt att det kändes bra nu, jag har inte tränat hårt på 2månader och det sätter sina spår. Idag har jag ochntre till varit ut och kört lite väg och stig i 2 Tim. N u kommer det bli en tuff period med träning och det får inte bli för hårt första veckorna men några Max pass kommer det bli. Kommer att köra TT runt gruvan på onsdag och då kommer jag köra hårt, det kommer att bli kul att köra i Borlänge i helgen fast jag inte gillar sådana banor men en komplett cyklist klarar alla underlag. Men som sagt det är roligt att vara tillbaka i sadeln igen och man är som ett barn som inte vill sluta att leka.

torsdag 17 maj 2012

Intervall turne

Nu har jag kört lite intervaller och jag är positivt överraskad. Jag kör 4st olika backar och 5ggr per backe, det känns fast dom 2 sista i varje backe gick snabbast. Nu är jag sugen på att tävla fast det kommer gå tungt , börjar räkna ner tills på lördag i västerås.

tisdag 15 maj 2012

Spik

Jag kom ifrån lite tidigare så det skulle gå att träna på em. Värmde upp för att köra en kort lätt bana som har några små backar, vill inte köra för hårt eftetsom jag varit sjuk så länge. Kom till starten och knäppte på klockan och drog iväg ca 12m sen satt det en stor spik i bakhjulet. Jag kommer göra en ny start vid 19,00 tiden. Om allt går som planerat kommer jag köra i västerås på lördag , kommer nog bli rejält frånåkt där men jag måste få tävling i kroppen. Nu ser jag bara framåt och hoppas på att jag slipper några fler sjukdomar under sommaren.

Fina stigar runt gruvan

1a klippningen för i år

söndag 13 maj 2012

Första pokalen

Nu har Ebba fått sin första pokal. Fem deltävlingar har hon sprungit och då fick hon pokal.

Ebba och Elin

Ebbas kompis Elin

Ebba spurtar mot mål

lördag 12 maj 2012

Kosläpp

Det var kosläpp på ösby lantbruksskola i dag. Dom kom med fyrbenssladd in i hagen och jubel bland allt folk som hade hittat dit. Börjar känna att det känns lite bättre i kroppen och hoppas att viruset har försvunnit för gott. Hoppas att det kan bli cykelsläpp om några dagar. Har inte kört hårt på nästan två månader så jag kan vänta några dagar till så att jag vet att dey ät bta.

Ebba rider

tisdag 8 maj 2012

Teränglöpning

Tur att någon i familjen kan utöva sport aktivitet. Ebba springer terängserien varje tisdag och det brukar vara ca 40-50 st startande varje gång. Idag sprang hon hela tiden utan att stanna . För mig hoppas jag att det går att börja rulla lite till helgen så det blir inte något race för mig i eskilstuna, tråkigt eftersom det är så roliga banor där.

måndag 7 maj 2012

lördag 5 maj 2012

Tvättmaskin

Nu är den på plats och tvättar för fullt.

Hemma

Det känns som man drar en rasp genom halsen när jag sväljer. Det blir ingen cykling dom närmaste dagarna. Just nu håller jag på att plocka ut våran tvättmaskin som packade ihop i veckan, sen blir det att inhandla en ny och det är inte den roligaste investeringen.

torsdag 3 maj 2012

Ont i halsen

Jag har haft ont i halsen i några dagar och känt mig allmänt hängig. Det blir troligen inget race för mig denna helg, jag kommer bestämma mig på lördagmorgon. Känner mig som en ganska snabb 80 åring på cykeln just nu. Hoppas på att få åka ner och varjefall rulla igenom lite tävling, och ävenfå lite tävlings miljö. Har lånat husbil och jag drar själv på morgonen till Hjo om jag känner att det är värt det.