torsdag 29 mars 2012

Fortfarande sjukstuga

Fortfarande är alla utom Ebba och svärfar sjuka. Jag var ute halva dagen igår och turist cyklade upp till competa och jag passade även på att träna på punka lagning. Skit att sitta och cykla sakta på väg och känna att det börjar kränga i bak hjulet. Det kommer inte bli någon cykling idag och som det känns nu kommer det ine bli någon cykling h

onsdag 28 mars 2012

Bilder från igår

tisdag 27 mars 2012

Börjar med feber

På resan ner till Spanien kännde jag att det började kännas lite konstigt i kroppen. Helt matt när vi skulle hämta hyrbilen men jag tänkte att det var nog resan som satt i benen, när vi var framme vid huset ville jag inte göra någonting alls. Natten blev tuff och jag hade hög feber svettades som en gnu. Jag kännde mig inte något vidare i går heller,men idag tog jag och Maria och cyklade en liten runda och jag skarvade på lite när hon rullade hem. Det känns inte optimalt i halsen men blir det inte sämre under natten blir det en lugn tripp till competa uppe i bergen och det kanske blir ett bergspass till om det känns bra i halsen. Vi är lite halvkrassliga alla utom svärfar men han har nog alldrig varit sjuk i hela sitt liv.

torsdag 22 mars 2012

Misslyckad träning

Idag tog Maria cykeln ut till salbohed och jag och Ebba bilen. Jag hade jobbat in så att jag kunde vara ledig när Maria hade ledig dag. När vi hade åkt halvvägs kom jag på att jag hade glömt verktyg och slang om det skulle bli något fel. När Maria kom fram började jag att värma inför start, jag tog ett mastervarv eller ett halvt varv sen kände jag att det slog igenom bak . Punka på uppvärmningen och ingen slang. Jag tog Marias bakhjul men det funkade bara sådär. Det gick att köra på dom lätta växlarna så det blev intervaller i backen istället. Funderar på ett pass i morgon bitti sen är det bara att packa cyklarna och invänta resan till Spanien.

tisdag 20 mars 2012

söndag 18 mars 2012

Superbana

Tävling med sig själv är tufft när allt känns tungt. Super huvudvärk dåliga varvtider det blev dagens roliga race. Det enda positiva var att banan var kanon och det gick att köra hela banan. En vecka kvar till spanien och förhoppningsvis SOL.

Kojbygge

Ebba och Elin bygger en koja eller vad det ska bli.

tisdag 13 mars 2012

Intervaller

10*liftspår, pust och stånk.

Stavgång

Stavvgång=gammal gubbe. Men jävligt efektivt mot fetma och perfekt på morgonen. Har knallat 60min nu på morgonen.

söndag 11 mars 2012

Salbohedsracet

Tre startande och garnterat pallplats, starten gick och vi höll ihop i hela slalom backen och ner i min nya slinga i backen men jag körde ner i en grop i en tvär kurva. Fick sätta ner foten och det blev några meter direkt till GT som helt omänskligt bara tryckte på uppför. När vi kom in i dom tekniska partierna tog jag några meter på honom, visste att GB låg bakom mig men jag körde ifatt honom eftersom han hade kört lite fel. GT körde sitt race och jag ochGB hade lite fajt några varv, han var lite starkare uppför men jag skapade lucka på dom tekniska bitarna på banan. Det blev stora avstånd mellan oss tre men det var otroligt roligt att köra . Fint väder och otroligt torra stigar och backar som var presis lika jobbiga som dom brukar vara. Jag tror att den längsta backen går att köra redan nu i veckan och det kommer nog att gå köra hela banan till helgen. Kul att dom ville komma och det skulle vara kul om det var några mer på startlinjen nästa race.

Bäckgren i litspåret

Slutet av liftspåret

Innan start

Det var mer publik än startande

fredag 9 mars 2012

Kanonbana

Testade banan i dag och det kommer stt bli kanon fina stigar på söndag. Jag körde med dubb fram idag och kommer nog köra det på söndag eftersom jag inte har något bra framdäck. Banan är lite kortad men kommer att bli äckligt jobbig ändå. Alla är välkomna och det är samling kl 10,00 och start 11,00.

onsdag 7 mars 2012

Slappar kväll

Maria är borta hela kvällen och då är det bäst att passa på att slappa. Nej så illa är det inte, jag tog inte någon frikväll i måndags eftersom hon skulle på möte i dag. Det blir ett tufft intervall pass i morgon em efter jobbet. På söndag blir det TT i salbohed och jag hoppas att det inte kommer någon snö l morgon. Det var kanon fin bana i lördags men jag får leda om banan lite för att slippa is och det är en kurva som jag kommer sanda ordentligt. Samling kl 10,00 och start kl11,00 hoppas att någon kan komma. Min lek kamrat Gunnar Töjren kommer absolut om det inträffar någon förkylning eller dyligt. Det blir en test i morgon.

måndag 5 mars 2012

Isigt

Jag åkte odubbat på lördagen och körde banan som är kanon. Det går även att köra liftspåret och halva slalombacken, det kommer att bli perfekt bana på söndag. Det blir TT på söndag . Igår tog jag dubbat fram och det satt inte ivägen när jag hittade mellansveriges isigaste väg, fick gå i diket ca 1km.