onsdag 29 februari 2012

Ebbas teknikträning

Ebba tjatade på mig att vi skulle gå ut för att hon skulle visa mig när hon sladdade

Lite vurpträning

söndag 26 februari 2012

Ömm kropp

Sitter och väntar på att vi ska ut och cykla. Det blir en chock för kroppen när det blir lite mer fart på cyklingen och mjuka vägar. Hoppas att jag överlever dagens runda. Inte ett måln men lite kallt nu på morgonen

lördag 25 februari 2012

Race

Oj oj oj vad jag blev trött idag. Det blev tre starter på ca 10mln på en kort bana som hade nästan allt. Jag blev riktigt förvånad att butiken var så stor och välsortead. Rena hjulafton för mig och jag har en kund vagn med massa prylar står och väntar på mig tills i morgon . Känner mig ganska trött efter ca 2tim körning i skogarna runt Alingsås och här kan man snaccka om ritiga backar. Kommer att köra 2 tim i morgon innan jag rattar hem mot Sala och det kommer bli tuffa 38 mil.

Nyinkomna ramar

Lite bling bling.

Tidig

Mot Alingsås

onsdag 22 februari 2012

Höghjuling

Nu snackar vi stora hjul. Perfekt bland rötter och snabb utför, kanske lite seg uppför. Jag kommer att testa en 29a på lördag nere i alingsås hos Allebike. Åker ner på lördag morgon sen blir det träning i två dagar och dregla på lite cyckel prylar

tisdag 21 februari 2012

Trött

Skittrött i benen

Bredspackling

En vägg kvar sedan åker jag till västerås till nästa jobb.

fredag 17 februari 2012

Inställt race

Jag ställer in mitt race i morgon pga att dom har hotat med blötsnö. GT och jag hade telefonkontakt i morse och vi bestämmde att vi skjuter fram racet. Vi tycker att när man sitter och åker bil flera timmar ska det gå att cykla och inte springa banan, jag hade en kanon bana som hade varit utslagsgivande och perfekt träning. Men jag kommer ändå att var där och köra med mig själv vid samma tid och går det inte att köra banan blir det intervaller.

tisdag 14 februari 2012

måndag 13 februari 2012

Utan dubb

Körde banan idag utan bubbdäck utan problem, hade fortius fred bak och race king fram. Det var lite problem fram om man kom ut i snön men annars var det inte några problem. För att vara en vinterbana tycker jag att den har det mästa som man vill ha av en bana,några tramppartier och korta backar som är rejält jobbiga efter några varv sen har jag en ny teknisk slinga som kommer att bli suverän till sommarren.Just nu har jag fått 6 startande om inte någon blir sjuk så är dom säkra,hoppas att det är fler som vill sladda på min bana på lördag. Alla är välkommna gammal som ung, Dom unga kör mindre antal varv eller kortare tid.

lördag 11 februari 2012

Testkörning

Idag testade jag både kroppen och min bana,efter en vecka med halsont testade jag banan i lungt tempo. Just nu känns det toppen i halsen men det visar sig i morgon bitti. Det kommer bli ett träningsrace på min bana i salbohed på lördag den 18e och det blir start kl 11,00och samling vid 10,00. Det kommer bli en snabb med några tekniska partier som är nya på min sommar bana,den har även några uppförsbackar som känns efter några varv. Det kommer att bli internationellt startfällt med Rolf Svensson Varbergs eller tvååkers stållthet och sen hoppas jag att det fyller på med fler startande.Hade tänkt att vi skulle köra ca 60min och sedan fika efteråt. Nu ska jag gå ock lägga mig så att jag är pigg i morgon bitti för att jag ska åka upp till Norberg och stå vägvakt på Engelbrektsloppet. Det blir jag och Gunnar Bäckgren som har ansvaret för en ganska jobbig vägövergång som det åker mycket bilar på, det blir att skotta ut snö efter att vi släppt fram bilarna. Tänkte även att övertala Gunnar och lite fler norbergare att komma på lördag.

lördag 4 februari 2012

Fin dag

Ebba och jag tog bobben och pulkan sen drog vi till salbohedsbacken. 1a åket med pulkan blev det ett stort hål efter att vi träffade en stor sten.Vi tog fram bobben och fräste ner för backarna och Ebba skrattade hjärtligt,det gick kanske lite fort i slutet av backen när vi lyfte i hoppen men jag hade full kontroll(tror jag).Det smakade gott med varm choklad och mackor efter all åkning. Jag passade på att skotta färdigt banan som jag skulle köra race på idag, men termometern står på - 18 så det blir till att sitta inne i träningsrummet.