söndag 27 november 2011

Tomten


Nu har vi lämnat önskelistan till tomten, synd att det inte blev någon bild när jag satt i tomtens knä. Discokula önskar Ebba sig och jag behöver ny telefon. Cyklade 1 tim på fortiusen i går kväll och jag trotsade regnet idag, körde 30 km med Mathias Södereng. Jag har inte cyklat på 2v och det kändes tungt i benen. Hoppas att jag kan komma igång med träningen nu. Känner ingen panik ännu men nu vill kroppen komma igång med regelbunden träning.

söndag 20 november 2011


Nu har jag skaffat en jobbarbil, det är skönt att ha en bil som man inte behöver vara rädd om. Jag blev sängliggande förra veckan med feber och en öm hals. Hade tänkt att jag skulle åkt till mässan men jag valde att stanna hemma eftersom ingen skulle vilja gå nära mig. Kommer att gå till jobbet i morgon och jag hoppas att jag kan gränsla cykeln i mitten av veckan.

söndag 13 november 2011


Idag fick jag slita och jag hade inte en chans mot min egen skugga. Jag hade ont i halsen i morse och inväntade lite sol innan jag stack ut. Körde ca 2tim ganska lungt .

tisdag 8 november 2011

Landskamp 1977


Här sticker jag ut från depån i strömsnäsbruk som var en av mina favoritbanor. Åkte ancilotti 50cc

Kolla luggen


Jämför med bilden nedanför

Jobbigt


Nu börjar vinter träningen.

tisdag 1 november 2011

50 år


Så här fint var det i lördags på morgonen, jag började min 50 års dag med en härlig morgontur. Sen blev det en hektisk dag med mycket mat och tårta. Det absolut inte någon cykling på söndagen, men nu har jag återhämtat mig. Tänkte att jag skulle köra lite på fortiusen så att jag kan bli lite svettig.