fredag 29 april 2011

Upplands cup

Jag tog en tur till lövstalöt i går för att Gunnar Töjren ringde och sa att det var race där. När starten gick drog Ville Ohlsson och GT och jag iväg och det känndes ganska bra men i mitten av 1a varvet fick jag gummiben och fick släppa dom två. Dom fick en rejäl lucka direkt och GT stack som en avlöning, på 2a varvetkom jag igen men Ville åkte fortare och jag kom i ingemansland och fick köra mitt eget lopp. På 3e varvet hade jag bättre tid än det 2a och det känndes riktigt bra ,på sista varvet måste jag ha kört på något riktigt vasst i en backe och jag skar upp hala däcket på sidan sen var det bara att gå tillbaka. Tur att det var på sista varvet så att jag fick lite träning. Det var ganska positivt att det känndes bra och det börjar spinna i benen, efter loppet bjöd dom på grillad korv och kaffe med bulle och det satt fint med en vurre innan man åkte hem. Det värkar vara ett glatt gäng och bra sammanhållning i ck uni.

måndag 25 april 2011

Tung tävlings premiär



Det blev rena högsommarvärme i södertälje, det var det enda positiva med den här helgen. Tung premiär som vanligt för mig, att skrämma upp kroppen med en sprint gör det inte lättare med tunga ben. Startade som en idiot i 75m sen slog jag i pedalen i en rot och där låg jag utspridd på hela banan, kedjan hoppade och fasnade både fram och bak, när jag väl kom upp på cykeln då gick det knappt att cykla med en kedja som hade vridit sig på två ställen. Jag hade tur att alla gick vidare, sedan rullade det bara på och rätt som det var var jag i final. Lite tur hade jag och jag tror att Vrangen hade tagit min plats om han inte hade vurpat men sprint handlar mycket om tillfälligheter. Hade som mål att vara med 2v i finalen och benen räckte precis 2v + 120m sen var det helt slut. På söndagens race könndes det som jag hade husvagnen på släp hela tiden. Precis innan starten ska gå fasnar höger lins och jag fick köra ett halvt varv innan den halkade på rätt plats, sedan började jag köra upp mig och jag hamnade till slut på 6e plats. det känndes inte något vidare i benen och jag blev rejält ifrånåkt av mina konkurenter. Mitt mål var att åka till norrköping och efteranmäla mig till kålmårdsbiken men jag åkte hem och slikade såren, idag stack jag ut och körde järndammsspåret och det gick precis lika tungt idag. I morgon då jävlar tror jag att det kommer kännas kanon.

fredag 15 april 2011

Brutet revben

I går fixade jag det sista på tävlingshojen, jag cyklade lite på gården och justerade lite sadelvinklar. Jag hade lilla dörren till garaget öppen så det var bara att åka in och skruva, jag hittade en skön sittställning och allt verkade bra så det var bara att köra in i garaget. När jag svängde in genom dörren ramlade jag handlöst in i dörrkarmen och ner på golvet. Kännde att det knakade till i bröstet och jag vaknade med grym smärta i morse. Typiskt när jag börjar känna att det börjar att släppa och jag börjar få mer fart i benen. Skulle åka båda kepsarna den här helgen men det blit troligen bara trainer för mig. Är otroligt sugen att testa nya Allebiken som känns otroligt rapp och snabb. 8kg med skumpargaffel är ok men jag hoppas att jag kan montera dit min stela gaffel till s-tälje, men styrröretär lite för kort men jag hoppas att jag hittar en stam som inte bygger så mycket på höjden.