onsdag 30 mars 2011

Ebbas nya rum


Nu börjar rummet ta form det var mycket skruvande med lådor och skåp. Ebba är ivrig att flytta tillbaks till sitt nya rum. Synd att kepse blev inställd i södertälje men det finns en gräsplätt i norrtälje hos Gunnar Töjren som det blir race på lördag kl 10,00. Givetvis kommer jag åka dit och jag kommer bli svin trött som vanligt på våren. Jag hittade en liten snöfri backe på ett nerlagt fabriksområde som jag fick ihop en bana på, det blev inte den längsta banan som jag fick ihop ,det tog 2min per varv men det var varjefall en bana. Det känndes i hela kroppen när jag testade lite tävlingsfart.

söndag 27 mars 2011

Blåsigt


Inte nog med att det är fullt med snö kvar, det ska blåsa storm varteviga dag. Blåsten är totalt onödig när det inte är lite varmare ute. Jag har haft en period som har kännts grymt tungt men det har gått perfekt den här veckan, även fart träningen som snabba intervaller och gångdrag har varit härliga. Idag körde jag själv på mitt mängdpass och det blev strax över 4 tim och 10 mil. Jag håller på att rusta Ebbas rum och jag hade räknat med tapetsering idag men jag hade glömt att ta hem tapetlim och som målare ska man ha sådana prylar hemma när det är dax.

torsdag 24 mars 2011

Tävlingscykeln






Nu har den kommit och det blir montering av mina prylar som ska sitta på. Det ska bli riktigt kul att testa den och den ser riktigt styv ut.

tisdag 22 mars 2011

10 m stig

Nu har barmarksträningen börjat, jag hittade en liten stig på 10 m som inte hade någon snö. Jag tror att det kommer töa mer tills nästa vecka, kanske 20 m som man kan köra ett tränings race fram och tillbaka några 100a gånger. Tror att min cykel kommer på torsdag och det kommer nog lite prylar från Tyskland på torsdag. Det enda som fattas är sadelklämma och ett innolite styre från Ulf men han är utomlands och fusktränar. Nu har jag börjat att dra igång min sega kropp men det känns super tungt just nu men jag vet att det släpper när tävlingarna börjar. Men en sak är säker det blir bara tyngre och tyngre med åren att dra igång inför tävling.

måndag 7 mars 2011

grym vurpa

Jag har haft en rejäl svacka på skrivfronten, och jag tycker det är ganska ointresant att jämt skriva om hur bra min träning går. Igår var jag och Mathias Söderäng ute på mängd och det var ren glansis på vägarna som inbjöd till hög fart, eftersom mina dubbdäck är 12 år gamla så ska man inte hålla någon superhög fart. Hjärna som en fiskmås så var det full fart som gällde och man fick några släpp i spåren lite här och där men det kan vara ganska roligt med lite tillbud om man grejar dom. Nu fick jag en sladd åt vänster som jag parerade men det blev en retur åt höger och framhjulet gick rakt upp i snövallen i hög fart, jag flög rakt upp i luften och cyckeln for över huvudet ut på vägen mot Mathias. Jag flög baklänges ner på den isiga vägen och landade på ryggen, jag brukar aldrig ha verktyg i bak fickorna men just nu hade jag det. Låg kvar en stund eftersom jag hade en enorm smärta och jag fick för mig att jag hade knäckt ryggen med insexklumpen,och jag slog även i bakhuvudet. Rejält blåslagen på ryggen och en stel nacke har jag haft idag. Hoppas att det töar lite så det kommer fram lite grus på vägarna, såg förövrigt att det hade töat fram lite gräs mot husväggen och man kanske kan börja träna barmark där.