måndag 20 september 2010

Säljes

Säljer min nya racer som bara rullat ca 130 mil. Jag fick en 56a och den var påtok för stor för mig. Pris , 12 000 nypris ca 19 000 . Ring 070 7910146

fredag 17 september 2010

Tok sjuk

Vi har lånat en husbil som vi skulle ha till vårgårda , men just nu ligger jag nerbäddad och fryser och ont i magen och även feber. Vi hade lovat Ebba att åka ändå så nu står vi i katrineholm. Hoppas att jag när bättre i morgon för då kanske vi åker till norrping eller nyköping. Fan nu fryser jag inte längre jag svettas som en tok.

onsdag 15 september 2010

Halsont

Avslutning på cupen på lördag och jag fick ont i halsen igår, inte den bästa uppladdningen som man kan önska sig. Måste slå Peter Karlsson och det blir inte det lättaste när man varit sjuk. Idag har jag kännt mig ganska hängig och svårt att svälja.Nu lever jag på hoppet och hoppas att det släpper i natt, Har förövrigt beställt regn på lördag och dansat min obligatoriska regndans. Nu har jag hittat linser som jag kan se när det är skitigt före. Jag vill verkligen köra om cupen och jag tror att Peter inte vill vinna utan fajt.

måndag 13 september 2010

Padda i hallen

Igår när Ebba skulle sätta på sig sina stövlar skrek hon att det är en padda i hallen. Ja ja svarade vi men hon ropade hela tiden att vi skulle komma , mycket riktigt låg det en stor padda under hennes stövlar. Jag hade varit i uppsala och kört upplands cupen och ck unis km. Banan gick i gozzis grustag som vi körde varje helg när jag körde för uck. Banan var ganska rolig men inte riktigt i min smak, men en komplett cyklist ska kunna köra på alla banor. Gunnar tojren vann som vanligt och jag tvåa och Crister lindström trea , gt stötte på andra varvet och jag försökte gå med men den pojken är grymt stark. Det kändes ganska bra efter andra varvet och jag tog in på gt på sista varvet. Jag ska försöka behålla formen till vårgårda , det skiljer bara två poäng mellan mig och Peter Karlsson och jag måste komma före honom.

söndag 5 september 2010

Trevlig söndagscykling

Idag passade jag på att köra med motionsgänget , det är alltid kul att cykla och snacka lite skit om allt mellan himmel och jord. Det blev 2 timmar i härligt väder och lungt behagligt tempo. I går körde jag Thor moden loppet i Kungsör som alltid har fina tävlingar, men jag fattar inte va fan är alla cyklister som inte körde bockstensturen var? Jag låg tvåa när jag fick problem med kedjan och hamnade 30 sek efter Gunnar Tojren och en junior. Satsade allt för att jag skulle komma ifatt men jag körde lite väl hårt så mina ben blev som blyklumpar. Hade gärna krigat med gt om totalsegern, men min klass vann jag. Troligen har framväxekn fått en smäll på flyget hem från frankrike eftersom den sitter snett.

20100905556.JPG