onsdag 31 mars 2010

Segertårta

Idag körde jag min 1a tävling med mig själv. Jag körde min egna xc bana i tävlingsfart och jag fick bita i ordentligt i uppförsbackarna, nerför var det skit kul och det lutade riktigt bra utför. Maria var med och fotade lite men hon klagade på att det inte gick att gå på banan hon bara kanade ner för backen. Vi var ner på stan och köpte glass åt Ebba och handlade lite prylar. Sedan hade Ebba bestämt att vi skulle göra en tårta som avslut på semestern , och jag tog det som en seger tårta. I morgon har jag bestämt träff uppe i competa med Maria och vi ska ta en fika på ett mysigt fik på torget. Jag tar en längre väg med några fler backar , backen upp till competa tar ca 40 min . På fredag åker vi hem till snön och på med vinter kläderna , urk.

Sjysta sten partier

Utförs backe på min xc bana

Maria trycker på i en backe

Smarrig glass

Uteplats

Kökspersonalens plats

20100401206.JPG

Hjälm bränna

Min xc bana

Fullmåne

Ebba kör bil

Spenderade lite tid på ett köpcenter modell stort

Film kväll

Sitter i vardagsrummet och slappar

söndag 28 mars 2010

Härligt väder

Härligt väder och härlig cykling om inte vägarna har regnat bort. Igår hade jag en grymt fin tur på 5 tim , det blev 2500 höjdmeter och det känndes som att jag kunde köra 5 till. Idag rullade jag och Maria iväg tillsamans sen vek jag av mot bergen och skulle testa en ny väg och det skulle visa sig att det blev en riktig natur upplevelse och strax innan toppen hade vägen regnat bort där fick jag ta fram mina mtb kunnskaper. Jag hoppade över kanterna och sprickorna sen var det bara att cykla vidare till toppen. När jag kom hem stog Ebba och väntade på att vi skulle gå ner till stranden och plocka stenar och snäckor. På eftermiddagen åkte vi ner till Nerja och gick lite på strand promenaden vi passade på att äta när vi var där. Svärdfisk tog jag och Maria och dom andra tog kyckling. Jag ska bara träna lite lätt imorgon men jag ska nog ut och åka moppe som ett svin och jag ska tuta värre än en riktig inföding. Nu ska vi titta på nån film innan vi går och knoppar.

20100329128.JPG

20100328126.JPG

Försvunnen väg

20100329135.JPG

20100329149.JPG

fredag 26 mars 2010

Cykel bränna

Idag blev det lite varmare som dom lovade, jag körde mest intervaller och benen var rejält krokiga. Igår blev det rejält med klättring , hittade några åsnestigar som gick rätt upp i bergen och jag hamnade upp i målnen och det blev dyngsurt och kallt. Men när jag skulle ner satt jag på mig regnjackan sen var det bara att fräsa ner och det värkligen fort. När jag kom hem efter 4,30 tim stog maten klar på bordet,har ett bra service team med mig här nere. Idag passade vi på att sola vid poolen och även äta ute,man kann gott säga att jag saknar inte snön.

Marias plask i poolen

Äkta xc dropp

Lasse tränar

Pyjamas med solbrillor

onsdag 24 mars 2010

Härliga vägar

Första dagen är nu avklarad. Började lite lungt med att köra 2,5 tim och 1010 höjdmeter. Det var 17 grader i snitt när jag cyklade, det ska vara samma väder i morgon med men sen ska det vända och bli varmare. Jag kommer nog att köra ca 2000 höjdmeter i morgon, sedan blir det mycket intervaller, men det känns otroligt mycket bättre än det gjorde förra året. Vi har även varit och lekt i en fin lekpark med Ebba.

Maria och Maria

Maria

Mtb stigar

söndag 21 mars 2010

Ny telefon

Jag har haft lite problem med blogginläggen den här veckan eftersom det har krånglat med den nya telefonen. hoppas att det kommer fungera nu när jag åker till Spanien. Har fått ny restid och vi lyfter kl 06,20 och vi lär åka hemmifrån 02,30 på natten kanske lite tidigt men man kommer fortare ner och slipper snön. Jag har packat cyklarna nu ikväll och kommer packa bilen i morgon kväll.

Lucas 1-årsdag

söndag 7 mars 2010

Nu är det VÄLDIGT MYCKET snö....



Lyckad vecka

Träningsmässigt har det varit en perfekt vecka. Intervallerna har gått bra att köra trots att jag har varit trött efter jobbet. På trainern har jag kört mycket i vinter och den senaste månaden har jag kört race på torsdagar i olika backar, och jag försöker pressa tiderna och jag kapade tiden i torsdags med 4 sek. Allt börjar falla på plats och det känns skönt eftersom dom senaste säsonger har jag varit sjuk, måste skaffa mer vikter till skivstången till nästa vinter eftersom jag har bara 110 kg och knäböjningarna går lite för lätt. Hälgens träning har jag kört ute, det är nog 1 månad sedan jag körde ute och det var underbart väder i lördags, idag var det lite kallt när jag började men blev varmare och varmare mitt på dagen. Körde 3 tim i ganska hårt tempo och gjorde några tempohöjningar i några små bakar och jag tror att jag är på rätt väg. Jag har ändrat lite i mitt tränings program den här vintern och jag får se hur det kommer kännas när det drar igång.