onsdag 30 december 2009

Imorgon är det tävling i Norberg,snödrevet är flyttat till nyårsafton i år. En ganska rolig tävling fast man har inte toppat sig direkt,det är bättre att vara snabb på sommaren. Hoppas det blir lite varmare imorgon -18 är köldgränsen och det gör ingenting om det blir lite varmare när vi kör. Idag gick jag upp 06,00 och körde ett pass inne det va -22 ute det var skit kallt när jag gick ut till garaget,mötte Maria i hallen när hon åkte till jobbet. Ebba och jag åkte ner till intersport och käkade med Maria idag,passade på att ta hem ett skidpaket till Ebba. Hon var otroligt ivrig att få på sig utrustningen när vi kom hem,det var inga problem med åkningen för henne,det går nog att få inn några kronor på henne i framtiden he he.

tisdag 29 december 2009

Bollibompa morgon











Nu har jag varit ledig 1v och det börjar med bolibompa direkt på morgonen.Idag har jag lovat Ebba att vi ska bygga koja i skogen och ha picknick,just nu är det 17 grader ute så det är bara att vänta några timmar. Det har blivit ganska mycket pulka åkning dom senaste dagarna,Ebba har även släpat ut sin cykel för att hon vill träna. Hon testade att köra ner i våran lilla pulka backe men det gick bara några meter innan hon ramlade, jag tror att om jag puttar på lite fart kanske hon kommer ända ner innan hon ramlar,hon måste ju lära sig att hantra cykeln direkt.Själv har det blivit ganska bra träning fast det har blivit mycket innomhus pga kyla och snö,jag trivs ganska bra på trainern och har skaffat mer filmer som inte har så tvära backar, skitbra till rullpass och mängd. Det var många år sen det känndes såhär bra med träningen på vintern och jag har bara gått upp 1kg fast jag har slarvat med godis och mat.Nu skall jag börja förbereda picknicken, det börjar bli mycket tjat att nu är det nog varmt ute

söndag 20 december 2009

Mängdpass

Vaknade kl 06,00 gick upp och kollade hur kallt dt var ute. Termometern visade -8 det är ganska perfekt temperatur att köra i,och det små snöade och det hade kommit ca 5cm under natten. Blev lite sen jag rullade 07,30 och möttes av en helt otroligt underbar natur på morgonen det var orörda vägar i skogen. Det blev 4 tim innan jag kom hem och mötte Maria som skulle till jobbet, du kan ta varm potatis soppa som står på spisen sa hon. Gissa om det smakade gott när man har varit ute och cyklat. Igår körde jag 2tim i sydafrika och det var fint väder där det var inte några backar men det var ett fint tramppass.Jag beställde 4a nya filmer till min fortius från Tyskland sent i tisdags kväll och dom låg i brevlådan kl 12,00 i fredags,snacka om snabba leveranser.En styrstam beställde jag i våras i Sverige den fick jag förra veckan det är inte snabbt,det är lite svårt att bedriva tävlings verksamhet med sådana leveranser. Nu ska jag och Ebba ut och skotta sedan ska vi gå till pulkabacken och då ska jag köra skiten av alla ungar där med Ebbas bobb.kanske kommer det några bilder om kameran hinner med i sådana höga farter

Snacka om bresladd



Ospårade vägar

Söndag morgon


Blev lite sen, kom iväg 07,30

onsdag 16 december 2009



Styrketräning

Ikväll kände jag mig urstark när jag körde knäböj. Jag kan inte säga att det är särskilt kul att styrketräna men det är ju nyttigt. Bara därför har jag lagt in två pass i veckan. Kör även styrka på cykeln efter skivstångspasset på måndagar. I morgon Kommer jag nog köra trainer eller ute om det inte är för kallt. Måndagen den 28/12 09 kommer nog Patrik Broberg hit och kör ett långpass med mig,om det finns någon som är intreserad är det bara att höra av sig till mig. Nu jobbar jag bara två dagar till sen har jag 14 dagar pappa ledigt.

söndag 13 december 2009


Träningstur med gubbarna i sala. Jag mötte upp söndags gänget efter ca 2tim och jag hade sällskap i 1,30 därefter körde jag vidare i 1,15. Det ä kul när man kan köra och snacka lite skit med dom. När jag kom hem stog Maria i hallen och väntade,hon skulle ut och springa en stund. Jag körde även 2 tim på lördags em med lyse.

fredag 11 december 2009

Lucia




Ebba i lucia tåget på dagis. Sång och glögg hör till när lucia Kommer . Nu ska jag och Ebba åka hem och värma oss vid brasan.

tisdag 8 december 2009

Skitväder

Nu en vecka efter Cypern resan har man upptäckt att solen var underbar där. Jag kommer inte ihåg om jag har sett solen den här veckan. Det har varit lite si och så med träningen nu några dagar, Maria har ätit julbord med ifk och hon jobbar ikväll och jag ska på julbord på torsdag ,det blir lite träning imorgon onsdag. Är det uppehåll kör jag ute några timmar med lampa och även på fredag. Till söndagen har jag beställt sol till mitt sköna mängdpass. På fredag ska vi till Ebbas dagis på lucia och fika efteråt. Imorgon blir jag klar med ett arbete i uppsala ,ska bli skönt att slippa åka den tråkiga vägen varje dag. Hemresan brukar vara skit jobbig,brukar bli trött på vägen hem ,det är lite tungt att gå ut och träna på kvällen efter en jobbig dag

lördag 5 december 2009

Disco med katt


Ebba har dans uppvisning för mig. Sitter och väntar på Mathias ska komma, han och Ebba ska göra stan och jag åker till vås för att hämta våran nya soffa. Maria jobbar till 16,00 idag,det blir bara 1 tim trainer idag,kl 18,00 blir det julbord med intersport. Imorgon kör jag ute mellan 07,00-11,30 , perfekt med bra lyse på morgonen. Kl 12,00 börjar Maria jobba ,det krävs planering med arbete,barn,och träning. Nu kommer Mathias , då kan jag åka.